Rouwbloemen

 

Het verlies van een dierbare is altijd moeilijk en u wilt natuurlijk op een passende wijze afscheid nemen. Wij kunnen u adviseren en een passend bloemwerk voor u samenstellen.

Wij zijn de uitvaart bloemist van Middelburg, Vlissingen en Goes en hebben ons gespecialiseerd in rouwbloemen.   Via onze webshop bieden wij diverse arrangementen aan, maar het is aan te bevelen dat wij u in een persoonlijk gesprek adviseren welke bloemen passen bij uw situatie, de overledene of het gevoel dat u wilt uitdrukken. 

Wij maken deze speciale rouwbloemen op een manier die het beste bij u past, zodat u afscheid kunt nemen op een wijze die uw band met de betrokkene vertolkt. Door het verwerken van persoonlijke elementen kunnen wij een speciale betekenis aan het bloemwerk meegeven. Wij werken met de nieuwste technieken. 

In onze webshop staan vele rouwarrangementen, rouwstukken, rouwtakken en rouwboeketten. Ook kunnen wij uw teksten, afbeeldingen en zelfs logo’s afdrukken op satijn rouwlint. 

Met trots presenteren wij ook ons nieuwe rouwboek https://boeketteriemiddelburg.nl/troost-in-bloemen/ 

Wilt u een gesprek of vrijblijvend informatie aanvragen over rouwbloemen en arrangementen dan kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer 0118 – 636744. 

Wij hebben een fijne samenwerking met Uitvaartzorgcentrum de Bevelanden in Goes en Jobse uitvaartverzorging in Middelburg.