Over ons

 

Welkom op de website van de Boeketterie uit Middelburg

Natuurlijk duurzaam!

Wij zijn Esther en Corné Joziasse en samen runnen wij Boeketterie Middelburg.

Wij leveren duurzame bloemen van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs met een klantvriendelijke service. Ook zijn wij de specialist voor al uw boeketten, rouwbloemen, bruidsboeketten en bedrijfsabonnementen.

Ook verzorgen we regelmatig workshops bij ons of op locatie. 

Na ruim 25 jaar een winkel te hebben gehad, was het tijd voor vernieuwingen,  en zijn we verder gegaan als online bloemist.  Alle bestellingen, boeketten, rouwwerk, bloemopdrachten (voor particulier en zakelijke klanten) maken we  vanuit onze loods. 

Hier kan u tussen van 9 uur tot 13 uur terecht voor het afhalen van Boeketten of andere bloemen.

Voor het bespreken van rouwwerk of ander bloemwerk bent u ook na afspraak op andere tijden van harte welkom. 

Natuurlijk blijven wij uw bestelde boeket met passie maken en bezorgen. Een bijkomend voordeel is dat we alle aandacht voor uw bestelling hebben, we de bloemen elke dag veilingvers geleverd Met liefde en passie voor bloemen kopen wij zelf in op de veilingklokken in Naaldwijk, daardoor garanderen wij verse bloemen en kunnen we u een groot assortiment bieden. Wij zijn gedreven om u de juiste prijs-kwaliteit verhouding te leveren, waarbij duurzaamheid ons uitgangspunt is. 

Laat u graag uw bloemen bezorgen? Via onze webshop kunt u uw bloemen online bestellen. Wij hebben een eigen bezorgdienst voor de regio Middelburg en Vlissingen. Daarnaast kunnen we door heel Nederland uw bloemen laten bezorgen. Voor 13:00 besteld, dan wordt het dezelfde dag door heel Nederland geleverd. Maar uw bestelling zelf ophalen kan natuurlijk ook.

Telefonisch 0118-636744  zullen we te bereiken zijn tussen 9.00 en 14 uur. Of stel uw vraag via de mail info@boeketteriemiddelburg.nl 

Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht.

Esther & Corné

Team Boeketterie Middelburg

Voltaweg 17

Middelburg

0118-636744 of 06-10114790

 

info@boeketteriemiddelburg.nl